Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ίσον=Ison , Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...η μια πλευρά που θα ενωθεί με την άλλη πλευρά της εξίσωσης...

Ο κομήτης ison(=), είναι ένας ηλεκτρικός φορέας, ένας πυκνωτής ενέργειας και σε όποιο πλανήτη περνάει δημιουργεί ένα ηλεκτρικό σύνδεσμο , δλδ σχέσεις και ενδυνάμωση των συχνοτήτων! Μέσω του ήλιου που πέρασε, και κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου από ότι λένε(δεν γνωρίζω ημερομηνίες) θα μας λούσουν μεγάλα γεωμαγνητικά πεδία-κυματα και θα έχουμε αύξηση για αυτές τις μέρες τις δονήσεις μας.


Εκτός από τα ηλεκτρικά φαινόμενα(δε θα μιλήσω για αυτά)που θα παρουσιαστούν(Μου φαίνεται γιαυτό έκλεισε και η ΝΑΣΑ ορισμένες βάσεις ), ο κομήτης θα γίνει το ΓΕΓΟΝΟΣ

σε ένα μικρο τουλάχιστον μέρος του πληθυσμού, όπου μέσω τις αύξησης της ηλεκτρικής φόρτισης , πολλοί άνθρωποι θα συνδέσουν το ατομικό τους ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με τα άλλα υψηλότερα , ώστε να βιωθούν -μοιραστούν εμπειρίες και κατανοήσεις άλλων επιπέδων, κάτι σαν μια στιγμιαία ένωση πραγματικοτήτων, φυσικού και ονειρικού τύπου, δηλαδή ενσωμάτωση θα λέγαμε της αστρικής και φυσικής συνείδησης ενός μέρος ανθρώπων.

Μπορεί να έχουμε αύξηση τηλεπάθειας, διαίσθησης, κοινά όνειρα, και γενικά ένα ξύπνημα-διέργεση συνειδησιακή.
Ανάλογα την ένταση που θα έχει ο ison μετά την ηλιακή περιφορά του, θα μάθουμε όλοι... σε λίγο καιρό... 

Φαντάσου ότι αν είναι η ένταση μεγάλη ώστε να καταστρέψει τους δορυφόρους κτλ, η αντζέντα τους καταστρέφεται εντελώς, αν η ένταση του κομήτη έχει "πέσει" το πολύ πολύ να δούμε στην ατμόσφαιρα διάφορα σχήματα όπως το Σέλας... κανείς δε ξέρει το μέλλον!!

Από εσωτεριστική άποψη, είναι η αρχή της ισότητας ίσον=ison, είναι η μια πλευρά που θα ενωθεί με την άλλη πλευρά τις εξίσωσης...


Ειρήνη σε όλους!



Stamatis Missirlis
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου