Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

"Κρίσεις" και η "Κρίση" στην Κύπρο

Ο περισσότερος κόσμος βομβαρδίζεται από τα "μεγάλα" κανάλια με μια έννοια.."κρίση"
Για να δούμε δυο πράγματα για το θέμα:
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος που έχει διάνοια (Αριστοτέλης-Πολιτικά) είναι ότι ο ρυθμός που προβάλουν τα ΜΜΕ την λέξη "Κρίση" και τα παρελκόμενα αυτής σε συχνότητα "κατά ριπάς".

Αυτό το αναλύει ο Σωκράτης στο Πλατωνικό έργο "Πολιτεία" και συγκεκριμένα στο 7ο Βιβλίο στην γνωστή αλληγορία του Σπηλαίου. Εκεί οι θαυματοποιοί περνάνε τα αντικείμενα σε γρήγορο ρυθμό τα οποία δεν έχουν νοηματική συνοχή μεταξύ τους (δείτε την ανάλυση της αλληγορίας του Σπηλαίου ΕΔΩ). Δεδομένου ότι το Λογιστικό μέρος της ψυχής (συνειδητό) δεν προλαβαίνει να αναλύσει τις πληροφορίες (data) λόγω ρυθμού, οι πληροφορίες "πέφτουν" στο Αλόγιστο-επιθυμητικό μέρος της ψυχής (Υποσυνείδητο), μένουν εκεί και το μόνο που μένει στο Λογιστικό μέρος (συνειδητό) είναι μια αόριστη και θολή εικόνα.
Εμείς ως Έλληνες και κυνηγοί της αλήθειας διαιρούμε τα δεδομένα για να δούμε που πάει το πράγμα, έτσι το πρώτο πράγμα που βάζουμε στην μέση για ανάλυση είναι η οικονομική έννοια "κρίση". Τι είναι λοιπόν οικονομική κρίση; η θολή εικόνα που μας πέρασαν λέει "έλλειψη χρημάτων", και εδώ δημιουργείται η ερώτησις: "μήπως κατέβηκαν οι εξωγήινοι και πήραν τα χρήματα και γι αυτό έχουμε έλλειψη;" ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! "κρίση" σημαίνει ότι κάποιοι χάνουν και κάποιοι κερδίζουν, κρίση είναι για κάποιους ενώ για κάποιους άλλους είναι ακριβώς το αντίθετο, και επειδή οι πλειοψηφία χάνει συνεπάγεται ότι κάποιοι λίγοι κερδίζουν!
εν ολίγοις "κρίση" δεν είναι τίποτε άλλο από το ότι κάποιοι έστησαν ένα παιχνίδι και τραβήξανε το χρήμα από τις αγορές (circulation) της Ελλάδος και της Κύπρου (και σε όποια χώρα έχει "κρίση").
Δεν θα προχωρήσουμε να αναλύσουμε ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι, απλά σκεφτείτε το ποιος μπορεί να το κάνει (ιδιοκτήτης χρήματος) και ποια εργαλεία (έμβια ή μη) χρησιμοποιεί.

Από το 2009 το knossopolis έχει ανεβάσει βίντεο 2,5 ωρών το οποίο αποδεικνύει περί "κρίσεως" και ότι ο στόχος ήταν (και παραμένει να είναι) ο τεράστιος Ορυκτός Πλούτος. Πριν πάμε σε αυτό το βίντεο δείτε μερικά χρήσιμα δεδομένα για την "κρίση" στην Κύπρο:

Περί Ορυκτού Πλούτου το knossopolis έχει πολλά άρθρα, για να δούμε όμως το βίντεο του 2009:
Το κερασάκι στην Τούρτα όμως είναι το άρθρο "Ρότσιλντ, Εθνική Τράπεζα και Ελληνικό Κράτος" (κάντε κλικ ΕΔΩ)

Υ.Γ. και για την Ιστορία...

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
 http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου