Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Διπλασίασαν τις χρεώσεις της ΔΕΗ

Ευτυχώς που ήρθε ο Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση να μας σώσει! Τα χαρτιά και οι δείκτες ευημερούν, οι πολίτες αργοπεθαίνουν και η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε ειρηνική και πολιτισμένη γενοκτονία. Στην πραγματικότητα αυτοί που μας πουλάνε "πολιτισμό" "ειρήνη" "αγάπες" και λουλούδια, οι "μη ακραίοι" και οι "κατά της βίας" που φέρνουν αντιρατσιστικούς νόμους, αυτοί που είναι "κατά του μίσους" ένεκα πολιτισμού, αξιών, αγάπης και αλληλεγγύης, σκοτώνουν τον Έλληνα καθημερινώς.
Τα όπλα τους μπορεί να μην είναι οι σφαίρες όπως ήταν παλαιότερα, είναι όμως οι υπογραφές οι οποίες έχουν την ίδια ισχύ, αφού ΗΔΗ έχουν στείλει στον τάφο 4.000 ανθρώπους από αυτοκτονίες μέχρι στιγμής και στέλνουν στους γιατρούς χιλιάδες ακόμα. Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, άλλη μια υπογραφή έδωσε στην ΔΕΗ το πράσινο φως και διπλασίασε τις χρεώσεις της στις κιλοβατώρες (kw) από 0.0599 σε 0.0946 δηλαδή σχεδόν 100% εν μία νυκτί...
Δείτε το σημείο του λογαριασμού για να το τσεκάρετε και σεις:



(Το σημείο αυτό βρίσκεται από την μεριά της ταχυπληρωμής επάνω δεξιά).

Την στιγμή που τον βασικό μισθό τον έχουν κατεβάσει στα 450 ευρώ (θα τον κατεβάσουν στα 250 ευρώ) και οι χαμηλές συντάξεις συνεχώς περικόπτονται, την ίδια στιγμή αυξάνουν τους φόρους. Το 2009 είχαμε ΑΕΠ 120%, μπήκαμε στο ΔΝΤ, το ΑΕΠ ανέβηκε στο 190% με σκοπό λένε το 2020 να πάμε στο 120% (από κει που ξεκινήσαμε) ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ. Όπως φυσικά πολύ καλά γνωρίζουμε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ το 2020 να είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε παρ όλη την οικονομική αφαίμαξη.
Ένας απλός άνθρωπος θα σκεφτεί: "οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν, τα 450 ευρώ του σημερινού βασικού μισθού (για όσους έχουν δουλεία) ή τα 350 ευρώ μιας σύνταξης δεν φτάνουν για επιβίωση και την ίδια στιγμή αυξάνουν τους φόρους, πως είναι δυνατόν να πληρώσουμε αυτούς τους φόρους;"
 Το χρήμα είναι αέρας κοπανιστός, μια συμφωνία είναι και τίποτε παραπάνω. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όσο εύκολα μπορούν να το εξαφανίζουν από την αγορά τόσο εύκολα μπορούν να το εμφανίζουν, δεν είναι στόχος τους οι αποταμιεύσεις μας (βλέπε Κύπρος), ο έλεγχος των αποταμιεύσεων απλά είναι το μέσον.
 Στόχος τους είναι να μπορούν να βάλουν στο χέρι ανά πάσα στιγμή τόσο τα αποτελέσματα του κόπου μας (περιουσία ατομική & κρατική δηλ σπίτι, βιοτεχνία, υποδομές κτλ) όσο και την κληρονομιά μας (Πολιτιστική, φυσικός πλούτος, ορυκτός πλούτος κτλ).
 Μην ξεχνάμε ότι η Τράπεζα δημιουργεί χρήμα με την υπογραφή μας όταν παίρνουμε δάνειο, δηλαδή: Δημιουργία Χρήματος (Δανειστής) = Δημιουργία υπο-Χρέωσης αποπληρωμής (Δανειζόμενος), το οποίο ΘΑ αποπληρώσουμε (εάν και εφόσον υπάρχει ρευστό στην αγορά) και αυτό ισχύει είτε σε Ατομικό-Οικογενειακό είτε σε Κρατικό επίπεδο.
 Εν ολίγοις είμαστε τρόπον τινά ΔΟΥΛΟΙ αφού μας δίνουν χρήματα τα οποία είναι δανεικά, μέσα σε τέτοια πλαίσια που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αποπληρώσουμε το δάνειο (αλλά εμείς δεν το γνωρίζουμε), δημιουργούμε περιουσίες, υποδομές κτλ, μετά τραβάνε το χρήμα πίσω (με συγκεκριμένες μεθόδους) και αφού εκείνοι είναι η μοναδική πηγή χρήματος δεν είναι δυνατόν να αποπληρώσουμε το χρέος μας, οπότε μας παίρνουν ότι έχουμε και δεν έχουμε "νόμιμα" χωρίς φανερό πόλεμο... ΧΡΕΟΣ=ΧΡΗΜΑ (στην αγορά) και ΧΡΗΜΑ (στην αγορά)=ΧΡΕΟΣ


Υψίστης σημασίας εικόνα για τα λεγόμενα αυτά μπορείτε να λάβετε από το άρθρο "Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό Κράτος" κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Για να θυμηθούμε τι λέει η Παλαιά Διαθήκη δηλαδή τα ιερά κείμενα των Εβραίων και των Χριστιανών επί του θέματος:

"...Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας".
Παλαιά Διαθήκη - Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20
«...ο Κύριος θα σας φέρει στη χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σα δώσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ' όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε».
Παλαιά Διαθήκη - Δευτερoνόμιο. κεφ. 6 παρ. 10-14.


(Υπενθυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει μεγάλο μερίδιο στην Εθνική Τράπεζα και στην Τράπεζα της Ελλάδος και ότι το πλειοψηφικό πακέτο ανήκει στους Ρότσιλντ)




Πόσο τυχαίος μπορεί να είναι ο νόμος 3943/31.03.2013 κατά τον οποίο όποιος χρωστάει πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο μπαίνει φυλακή;
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί το ονομάζουν "χρέος προς το Δημόσιο" αφού τα χρήματα που εισπράττει το δημόσιο καταλήγουν στην τσέπη των ιδιωτικών Τραπεζών οι οποίες ανήκουν σε συγκεκριμένους "αντιρατσιστές" και αφορολόγητους, και δεν τα ονομάζουν "χρέη προς τους αφορολόγητους" κατ ευθείαν;;;;


Λέτε να έχουν σκοπό να μας τα πάρουν όλα; λέτε η περιγραφή που δίνεται στην Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα στην Γένεση κεφ. 47, §13 να έχει σχέση;
μπα... μην τα πιστεύετε...αυτά είναι συνωμοσιολογίες...






₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου