Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Προς όλο το δήθεν αντιμνημονιακό τόξο, τους 57 νέους σωτήρες μας που έχουν στήσει τα αντίστοιχα ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ και όλους τους Αμεσο-Δημοκράτες Δικηγορίσκους που δεν γνωρίζουν τίποτα περί Αστικών Ευθυνών.

Μια και όλοι επιστρέψατε  από τις παραλίες με τα κουβαδάκια σας είπα να συνεχίσω να σας τσιγκλάω μήπως και κάποια στιγμή καταλάβετε ότι μετά τους Πολίτες της Πατρίδας μας έρχεται και η σειρά σας.
Πάμε λοιπόν για λίγη νέα ενημέρωση μετά από ένα δίμηνο τεμπελιάς τα δούμε τα νέα καλούδια που ΚΑΝΕΝΑΣ εκεί στη Δημόσια Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....... Και ο μοναδικός που τόλμησε να μιλήσει έγινε αποδιοπομπαίος τράγος.
 
Αφού οι τράπεζες έλαβαν τα 233 ΔΙΣ εγγυήσεων που όλοι;;;; γνωρίζουμε (πλην της κ. Πυργιώτη)

ότι έχουν ρευστοποιηθεί από την ΕΚΤ και τον ELA (όπως φαίνεται στο παρακάτω ΦΕΚ - αντίστοιχα υπάρχουν για κάθε ποσό και τράπεζα) και μάλιστα με την πρόβλεψη ότι αν οι τράπεζες δεν πληρώσουν τότε θα θα πληρώσουν τα βατραχάκια της Πατρίδας μας που σιγοβράζονται.

Και εννοείται ότι θα τα πληρώσουν προσαυξημένα από τους συνήθεις τόκους;;; και επιβαρύνσεις το ακριβές ύψος των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.
Το επιτόκιο δηλαδή που αναφέρεται στο ΦΕΚ και είναι κυμαινόμενο euribor 3μηνών πλέον περιθωρίου 5% ετησίως.

Τα βατραχάκια βέβαια αφού κάνουν τα μπανάκια τους και ψιλοσυνέλθουν προσωρινά από το σιγοβράσιμο θα έλθουν κάποια στιγμή αντιμέτωπα και με την πραγματικότητα. 

Οι καλοί κυβερνώντες μας έκαναν δώρο στα τζιμάνια της Ε.Κ.Τ. και του ELA άλλο ένα 7%. 
Βλέπετε αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τα μπανάκια τους στο Καβούρι. Το τζετ για Μπαχάμες καίει πολύ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λοιπόν στα βατραχάκια της Πατρίδας μας που θα μπουν και πάλι στην κατσαρόλα από Σεπτέμβριο.
Βλέπετε η θεατρική παράσταση της επτακομματικής συγκυβέρνησης είχε αίσιο τέλος. Που να ταλαιπωρούμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο. 
http://diaforos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου