Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Θέση όγδοη- Αχιλλέας- Σταμάτα να πολεμάς την φούσκα!

Από την ημέρα που γεννιόμαστε δημιουργούμε μια φούσκα αντίληψης ,συνειδητότητας για το περιβάλλον μας χώρο και κόσμο! Στην πορεία της ζωής μας όσο ποιο πολύ έχουμε "τακτοποιήσει" τα πράγματα μέσα στην φούσκα μας τόσο  εξελισσόμαστε σε ανώτερες φούσκες συνειδητότητας τραβώντας μαζί μας και όλους-όλα όσα μας στήριξαν η υπήρχαν στην ζωή μας!
Μέσα στην φούσκα μας ένας βασικός παράγοντας συνοχής και δύναμης είναι τα συναισθήματα που έχουμε καθημερινά! Αυτά τα συναισθήματα γίνονται η "μαγνήτες" γεγονότων - αναγκών- ευχών- προστασιών ....

Όταν ένας άνθρωπος έχει τακτοποιήσει και ΑΓΑΠΗΣΕΙ όλα τα θέματα μέσα στη φούσκα του τότε νοιώθει όμορφα ,ευχάριστα! Πράγμα που αυτόματα τον κάνει "μαγνήτη" στα γεγονότα που θα τον κάνουν να συνεχίσει να νοιώθει άνετα - ευτυχισμένα!

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι μια βίαιη επέμβαση στην φούσκα των πολιτών της! Μια άνευ έγκρισης επίθεση στην φούσκα μας με σκοπό την κατώτερη θέση δόνησης της έτσι ώστε ο προσωπικός "μαγνήτης" του καθένος μας να σταματήσει να έλκει ΑΞΙΕΣ ,συναισθήματα , αφθονία κ.ο.κ άλλα να ξεκινήσει να "καλεί" άγνωστες ενέργειες για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ εγκέφαλο και ψυχή! 


Όλοι μας βιώνουμε την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα που έχουν να κάνουν  με την οικονομία μας ,την ασφάλεια μας , την αφθονία μας ,τον τρόπο ζωής μας! 


Σήμερα ένα εκατομμύριο Έλληνες συνάνθρωποι μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας , εικόνες σε όλους γνωστές ανθρώπων να ψάχνουν τα σκουπίδια καθημερινά από τα γκεμπελικά εχθρικά στρατεύματα μας βομβαρδίζουν...


Ο κάθε ένας από εμάς που δέχθηκε αυτόν τον βιασμό στην θέση δόνησης της φούσκας του προσπαθεί απεγνωσμένα να φθάσει ξανά στο ανώτερο επίπεδο που βρισκόταν! Χτυπάει με μανία την "νέα" φούσκα για να την σπάσει έτσι ώστε να μεταπηδήσει ξανά στην παλιά! Αυτό είναι ένα ενστικτωδώς αντανακλαστικό που οι "εχθροί" μας το γνωρίζουν....



Όσο πιο πολύ χτυπάς το Μάτριξ τόσο πιο πολύ αυτό σκληραίνει ,όσο πιο πολύ προσπαθείς με τις λάθος ενέργειες τόσο ποιο πολύ το τοίχωμα του μεγαλώνει και σε εγκλωβίζει! Είναι λογικό ο καθένας από εμάς που δεν γνωρίζει αν έχει αύριο να φάει μέσα του να έχει άγχος , θυμό, μίσος και να προσπαθεί απεγνωσμένα να σπάσει την φούσκα της "ανασφάλειας" ώστε να περάσει στην ασφαλή γνώριμη για το καθένα φούσκα του παρελθόντος! Όσο όμως μαχόμαστε για να γίνει αυτό τόσο τα συναισθήματα μας ,τα "ΝΕΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ" μας μεγαλώνουν! Περισσότερο μίσος , μεγαλύτερη έχθρα, περισσότερος φόβος κ.ο.κ


Αυτό ήθελαν από την αρχή οι εχθροί μας , χρησιμοποιώντας την Ελληνική ψυχή προσπαθούν να "επικαλεστούν" την μεγαλύτερη αρνητική ενέργεια του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ώστε να τις δώσουν σώμα και ύπαρξη στην μεγαλύτερη φούσκα που λέγεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Από την αρχή σου λέω να "σπάσεις" ,να περάσεις σε μια παθητική άμυνα μιας και αυτό είναι το  μοναδικό όπλο επίθεσης αυτή την στιγμή! Η μάχη δεν γίνεται εκεί που νομίζεις εσύ , γίνεται σε άλλο πεδίο ώστε όταν χάσεις να φέρεις τον πόλεμο στο πεδίο πραγματικότητας σου! 


Πρέπει να κατανοήσεις λίγο την έννοια ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ που είναι άρρητα συνδεδεμένη με την έννοια "να σπάσεις " ...σου έχω πει σπάσε σαν γρανάζι μέσα στο σύστημα τους! Μα το σύστημα τους δεν είναι μόνο το κοινωνικό σύστημα άλλα και όλα όσα παραπάνω σου δείχνω! 


Στην νέα σου φούσκα που βρέθηκες χωρίς την δική σου έγκριση αντί να νιώθεις την ανάγκη εκδίκησης ΝΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ! Αντί να θες να σπάσεις αντανακλαστικά την φούσκα "φυλακή" σου απλά ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ φροντίζοντας να διευθετήσεις τα πράγματα σε αυτή την νέα φούσκα έτσι ώστε να ξαναγίνουν "φωτεινά"!


Άκου Ελληνα , ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ , ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙΣ ! ΗΔΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! 


ΣΤΗΝ ΝΕΑ "ΦΟΥΣΚΑ" ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΥΡ ΣΟΥ ΞΑΝΑ! ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΜΕ ΑΞΙΕΣ , ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ,ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ !! 


Περιμένουν να γίνει το αντίθετο αφού όλος αυτός ο μηχανισμός στήθηκε ακριβώς για αυτό τον λόγο, όλη οι μπουρδοοικονομική κρίση στήθηκε για αυτό το λόγο! Το μυαλό σου ,η γλώσσα σου , τα ήθη σου ,η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ σου ήταν ο στόχος ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν ΚΕΡΑΙΑ   ανοίγματος ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!! Ανοίγματος μιας νέας πραγματικότητας , ανοίγματος μιας "ΦΟΥΣΚΑΣ" ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ! 


Δεν πρόκειται να τους αφήσεις ,το γνωρίζουμε ,όπως γνωρίζουμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ στέφεται νικήτρια και δημιουργεί τον ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της γης! 


Άπλα λοιπόν σου ενθυμίζω , σταμάτα να πολεμάς την φούσκα ! Αγάπα από την αρχη την νέα φούσκα σου , πότισε την με της Ελληνικές άξιες σου, αγάπα τους νέους ανθρώπους στην ζωή σου ,  νέες εμπειρίες ,δόνησε κοινός από την αρχη την κατώτερη φούσκα έτσι ώστε να έρθει μόνη της χωρίς να σπάσει στο επίπεδο που ήταν παλιά . Ενώσου με τους συνανθρώπους σου και δονήστε μαζί την νέα αυτή πραγματικότητα σε κάτι πανέμορφο από κάτι άσχημο. Σου ενθυμίζω ο στόχος των εχθρών σου είναι να χρησιμοποιήσουν την νέα φούσκα σου ως κεραία αντίληψης και δημιουργίας ενός σκοτεινού σύμπαντος ενός σκοτεινού μέλλοντος !! ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ....ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ..ΟΤΙ ΟΛΑ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ,ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΕΤΗ ..ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ!!

 


ΑΧΙΛΛΕΑΣ

http://sxedio-achilleas.socialgo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου