Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Πριν ξαναγυρίσουν στην Αλβανία,είπαν να κάνουν ένα τελευταίο πλιάτσικο..Δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους οι 4 Αλβανοί ληστές..

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στους Γαργαλιάνους ωστόσο οι τρεις από τους τέσσερις ληστές με τα περισσότερα από τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και .....


συνελήφθησαν στον Πύργο τρεις ώρες αργότερα. Όπως γράφει το ilialive.gr λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, τέσσερις άντρες από την Αλβανία, είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι 69χρονου επιχειρηματία. Όταν αυτός έφτασε για να μπει στο σπίτι του, με μαχαίρια οι ληστές του επιτέθηκαν. Τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι του για κάθε τι πολύτιμο και εύκολο στο να πουληθεί. Όταν βρήκαν το ποσό των 2500 ευρώ τον κλείδωσαν στην τουαλέτα και έφυγαν παίρνοντας μαζί δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων και μια μικρή τηλεόραση. Παράλληλα πήραν και το κλειδί του αυτοκινήτου του, ενός πολυτελούς Saab, στο οποίο όμως υπήρχαν τρία λάπτοπ και κάποιες συσκευές κινητών τηλεφώνων ακόμα και διέφυγαν με αυτό.
 Ο 69χρονος στο μεταξύ κατάφερε να λυθεί και ειδοποιήσει τις Αρχές. Οι πληροφορίες που συνέλεξαν ανέφεραν πως οι δράστες πιθανότατα είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο. Έτσι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σήμανε συναγερμός και με το διαθέσιμο προσωπικό ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις πέντε τα ξημερώματα οι τρείς από τους ληστές εντοπίστηκαν στην περιοχή του ΚΤΕΛ κουβαλώντας ταξιδιωτικούς σάκους. Κίνησαν υποψίες και προσήχθησαν σε μια συνεργασία του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Τροχαίας Πύργου. Όπως προέκυψε στην συνέχεια, αυτοί ήταν οι δράστες τη ληστείας, οι οποίοι έχοντας αφήσει τον τέταρτο συνεργό τους πίσω στους Γαργαλιάνους, είχαν έρθει στον Πύργο με σκοπό να πάρουν το λεωφορείο και να διαφύγουν στην Αλβανία.
 Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και το κλεμμένο Saab που οι δράστες είχαν εγκαταλείψει μέσα στον Πύργο. Οι ληστές ηλικίας 21, 23 και 32 ετών κρατούνται και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές. Ο 69χρονος θύμα των ληστών ειδοποιήθηκε και έφτασε στον Πύργο, όπου αναγνώρισε ως δικά του πολλά από τα αντικείμενα που μετέφεραν οι δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και το ποσό των 1300 ευρώ, που πιθανότατα αποτελεί μέρος των χρημάτων που είχαν κλέψει. Ο τέταρτος δράστης αναζητείται ενώ οι Αρχές ερευνούν την πιθανή συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις και μέσα στη νύχτα του Σαββάτου, αλλά και στο παρελθόν.

http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου