Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ένας απόλυτος και παγκόσμιος πόλεμος εναντίων τις ανθρωπινής σκέψης έχει κηρυχτεί!

"Πρόσεχε πάρα μα πάρα πολύ τι βάζεις μέσα στο κεφάλι σου γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ μα ποτέ να το βγάλεις έξω"


Το 2001 σου δόθηκε να πιστεύεις οτι ένα Βoing 757 έπεσε στο Αμερικάνικο πεντάγωνο! ...αφήνοντας όμως μόνο μια τρύπα 4 μέτρων!!!! (πριν κατάρρευση ο τοίχος) και όλο αυτό συνέβη όταν με κάποιο "μαγικό" τρόπο μια τρομοκρατική οργάνωση είχε κατορθώσει να παρακάμψει την καλύτερα τεχνολογικά εξοπλισμένη υπηρεσία του κόσμου, το Αμερικάνικο Ναυτικό ,την NSA ..έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν κατά κάποιο τρόπο την εναέρια κυκλοφορία!!!





 Αν συγκρίνουμε αυτές τις δυο φώτο αρκετά συμπεράσματα που δεν μπορούν να καταρριφθούν είναι εμφανή...μερικά από αυτά είναι...Α)το πεντάγωνο δεν το χτύπησε Boing 757 Β) Αν αυτό το ψέμα (τόσο αστείο ψέμα) φτιάχτηκε για να το πιστέψεις ..πόσα ακομα αυτού του είδους ψέματα έχεις πιστέψει?

 Για όλους όσους γνωρίζουν ότι τους έχουν πει ψέμματα και έχουν αρχίσει να βλέπουν το μεγάλο παραμύθι (αλλά δεν γνωρίζουν ακομα όλη την αλήθεια) το πιο άσχημο που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν μπορούν να βρουν κανένα να τους ακούσει και να τους πιστέψει. Είναι σαν όταν λες στους άλλους όλη την ωμή αλήθεια και την παρουσιάζεις γυμνή μπροστά τους ..το μυαλό τους να έχει ένα διακόπτη και να σβήνει αυτόματα...σαν να είναι εκπαιδευμένοι..η τόσο τρομοκρατημένοι να μην θέλουν η μπορούν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό...γιατί οι περισσότεροι κλείνουν τα μάτια τους και το μυαλό τους μπροστά στην πραγματική αλήθεια?

 Οι λόγοι είναι πολλοί και όλο το θέμα είναι πολύ μπερδεμένο άλλα μπορώ να το πω χωρίς να το εξηγήσω μόνο με μια φράση ..... Γίνεται ένας πόλεμος για το  μυαλό σου και εσύ τον χάνεις!!

Τώρα αν νομίζεις ότι μπορεί εμείς η οποιοσδήποτε άλλος να δώσει αντί εσου την μάχη για το μυαλό σου η να γίνει σύμμαχος και να σε βοηθήσει σε αυτή την μάχη είσαι απίστευτα τρελά λανθασμένος! Και για απόδειξη σε ότι σου λέω άπλα μπορείς να κοιτάξεις λίγο το φαρμακείο στο σπίτι σου...αν δεν βρεις μέσα lexotanil ,prozak η άλλο αγχολυτικό μάλλον κατοικείς σε άλλον πλανήτη!! Το 2008 στην USA τα αγχολυτικά-ψυχό  φαρμακα έκαναν τζίρο 14 Δις Δολάρια και θεωρούνται το νούμερο ένα σε πωλήσεις παγκόσμιος!

Ο λόγος τώρα που η Αμερική και γενικά όλος ο δυτικός πολιτισμός έχει γίνει τόσο ψυχακιας είναι πολύ απλός να τον μάθεις ψάχνοντας λίγο  βασικές επιστημονικά αποδεδειγμένες αρχές εγκεφάλου και συνειδητοτητας που με άπλα λογία λένε : A) Πραγματικά δεν έχει κανείς μας ιδέα ποιος είναι !! B) Όλες αυτές οι αντιθέσεις που μας έχουν ταΐσει σε όλη μας την ζωή, τα μη τα πρέπει, τα ίσως ,τα μπορεί, τα σωστά και λάθος ανάλογα την περίσταση, συμφέροντα και γλειψίματα,υπομονες και υποταγές κλπ κλπ κλπ μπορούν να μας κάνουν να είμαστε τελείως παράφρονες!!!

 Αν μέχρι εδώ έχεις καταλάβει γιατί μιλάω και άρχισες ήδη να ψάχνεσαι μπράβο , πρέπει άμεσα να βρεις τρόπο να αμυνθεις από το σύστημα της τρέλας ..από το σύστημα που αν σκοτώσεις κάποιον επειδή μπήκε να σε κλέψει να σε βιάσει εσένα και την γυναικά σου και να σκοτώσει το παιδί σου...αν τον σκοτώσεις μπαίνεις φυλακή και ανάλογα τα φράγκα σου για δικηγόρο μπορεί και να μπεις και φυλακή με τα κανάλια να ωρύονται για το πόσο στυγνός δολοφόνος είσαι!!! Άλλα αν πας να πολεμήσεις για τα πετρέλαια τους και της τράπεζες τους και φας 10.000 ψυχές θα είσαι ηρωας με σύνταξη!!!
Ψάξε πως θα το αντιμετωπίσεις πριν καταλήξεις ένας από τους 39.000.000 αμερικανους που το 2009 αν δεν έπαιρναν ψυχοφαρμακο ψαχνόντουσαν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας!! Και λέω για Αμερική γιατί αν έχεις αντιληφθεί η αυτοκτονίες έχουν ανεβεί πλέον και στην Ελλαδα ...και έχουμε την τάση να μιμούμαστε ..τον "πολιτισμό" της μεγάλης κυρίας (Πόρνης της βαβυλωνας)  !!
 Μην παίρνεις τα λογία μου σαν αστεία ...πρέπει να ασχοληθείς με το μυαλό σου...όταν λέω έχει κηρυχτεί πόλεμος για το μυαλό σου κυριολεκτώ....ένας απόλυτος στυγνός πόλεμος που αν δεν κάνεις κάτι άμεσα δεν θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!! Και ούτε εγώ ούτε κανένας δεν πρόκειται να σε βοηθήσει αν εσύ μόνος σου δεν αφιέρωσης χρόνο να προστατευτείς!!

Όπως είπα παραπάνω δεν πρόκειται να δώσω εγώ την μάχη για σένα, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου δώσω υλικό και πληροφορία για να ξεκινήσεις την άμυνα σου...δεν θα είναι εύκολη μάχη στο ξαναλέω...άλλα αν ξεκινήσεις θα καταλάβεις σιγά σιγά τι σου έχουν κάνει και πως θα το νικήσεις!Όπως είναι γνωστό το μεγαλύτερο ταξίδι του κόσμου ξεκινά πάντα από το πρώτο βήμα...σήμερα βρίσκεσαι σε αυτό το βήμα που χιλιάδες άλλοι έκαναν με στόχο την εύρεση της αληθείας και τις προστασίας τους...Όλοι αυτοί τώρα δίνουν την μάχη να κερδίσουν πίσω το πνεύμα τους ..τον εγκέφαλο τους!!
Το πρώτο που μπορώ να σου δώσω είναι τα παρακάτω 5 βιντεο ..με αυτά θα ξεκινήσεις  την μάχη ώστε να κερδίσεις πίσω το μυαλό σου!

Μερικά πράγματα που θα μάθεις από τα βιντεο είναι...γιατί τα νεαρά παιδιά μαθαίνουν απίστευτα γρήγορα για θέματα μαγνητισμού και βαρύτητας από ότι αν τα εκπαιδεύσουμε σε ηλικία τελειοφοίτων!! Θα μάθεις ότι είσαι κατασκευασμένος απο 100 τρισεκατομμύρια κυψέλες-ΚΥΤΤΑΡΑ η οποίες-ΤΑ ΟΠΟΙΑ δεν γνωρίζουν τίποτα-χριστό !! για σένα!! Θα καταλάβεις ακομα πως όλες οι αισθήσεις σου δίνουν μάχη για να σε κοροϊδέψουν-παραπλανήσουν!!

Δεν σου υπόσχομαι τίποτα σε αυτό το σημείο,άλλα σου εγγυώμαι όταν δεις αυτά τα βιντεο με την συγκεκριμένη σειρά που σου τα δίνω και τα κατανοήσεις τότε ο τρόπος που βλέπεις τον κόσμο δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος!Ξεκινά περίμενες πολύ καιρό να αφεθείς...... 

ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ  ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΡΕΣ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου