Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Έβαλαν λαθρομετανάστες να μείνουν σε Κέντρο… Παιδικής Μέριμνας!

Για γέλια και για κλάματα είναι η περιβόητη «μεταναστευτική πολιτική» της κυβέρνησης του Μνημονίου. Προ ημερών, 30 λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας, μετεφέρθησαν σ’ ένα απ’ τα νέα «κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών», στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Πωγωνιανής Ιωαννίνων.


Το φοβερό είναι, ότι τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν εκεί, στους ίδιους χώρους, τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία και διαμένουν μόνιμα στο Ίδρυμα! Μετά τις έντονες αντιδράσεις του δημάρχου της περιοχής και των κατοίκων, πήραν είδηση από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ότι εκεί μένουν παιδιά (είπαν ότι δεν το γνώριζαν!) και διαβεβαίωσαν ότι δεν θα στείλουν άλλους λαθρομετανάστες! Αλλά, τα τραγελαφικά δεν τελειώνουν εδώ.

Οι 30 λαθρομετανάστες έμειναν στο Ίδρυμα αφύλακτοι και την επομένη οι 21 εξ’ αυτών… εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της (ακριτικής να θυμίσουμε!) περιοχής, οι λαθρομετανάστες μόλις ξύπνησαν το πρωί και προφανώς αντελήφθησαν ότι δεν φυλάσσονται, πήγαν σαν… κύριοι, πήραν το λεωφορείο της γραμμής κι έφυγαν για την Αθήνα!!!

Οι δε υπόλοιποι που παρέμειναν (9 τον αριθμό), προφανώς δεν είχαν φράγκο στην τσέπη τους για να πληρώσουν το εισιτήριο, γι’ αυτό κι έμειναν! Αλλά που θα πάει, θα φύγουν κι αυτοί. Κορόιδα είναι να κάτσουν;

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου