Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ἡ 5η φάλαγγα τοῦ μΠΑτΣΟΚ.



Πολὺ φοβοῦμα πὼς ἡ παρακάτω καταγγελία (ὅπως καὶ πολλὲς ἄλλες ἀπὸ ὅλη τὴν Ἑλλάδα καὶ εἰδικῶς ἀπὸ τὸ Σύνταγμα) εἶναι πέρα γιὰ πέρα ἀληθινή.  Δὲν περιμένουμε διαψεύσεις ἢ ἐπανατοποθετήσεις. Διότι ἐὰν κρίνουμε ἀπὸ τὴν ἔως σήμερα πορεία κάποιων, ἀντιλαμβανόμαστε πὼς ὡς ἄλλοι νεοταξίτες ἁπλῶς προωθοῦν τὰ συμφέροντά τους. Δὲν ἀντιλαμβάνονται ὅλα αὐτὰ τὰ νούμερα πὼς τὸ παιχνίδι δὲν εἶναι δικό τους. Πὼς τὸ παιχνίδι εἶναιτῶν Ἑλλήνων. 
Κακῶς!!!
Τὸ μόνον ποὺ ἀπομένει εἶναι νὰ τοὺς ἀποβάλλῃ, ὡς κακὸ σπυρί, ὁ πολίτης. Διότι μόνον ἔτσι θὰ ἀντιληφθοῦν ἐλάχιστα ἀπὸ ὅσα τοὺς φωνάζουμε ἐδῶ καί χρόνια.


Έλαβα από την Πάτρα το παρακάτω μήνυμα και το προωθώ προκαλώντας τον Συνασπισμό να διαψεύσει τα όσα του καταλογίζουν. Ανεξάρτητα από την αποδοχή ή την κριτική του κινήματος των “ Αγανακτισμένων” στο οποίο ωστόσο πρέπει να ανγνωρίσουμε αποτελεσματικότητα, τέτοιες μεθοδεύσεις -αν πραγματικά συμβαίνουν - είναι στυγνή προβοκάτσια. Ελπίζω να είναι είτε υπερβολές ή ενέργειες μεμονωμένης ομάδας την οποία οφείλει να εγκαλέσει στην τάξη ο Συνασπισμός.
με εκτίμηση
Ιωάννης Δέμος 
Κείμενο προωθούμενου Μηνύματος
“ Η  5η Φάλαγγα του μΠΑτΣΟΚ

Προσπάθειες για την  διάλυσης του κινήματος των «Αγανακτισμένων στην Πάτρα ανέλαβε ως  5η Φάλαγγα του ΠΑΣΟΚ, ο Συνασπισμός.
Συγκεκριμένα προσπαθούν να μετατρέψουν την Πλατεία Γεωργίου σε φεστιβάλ για τους Λαθρομετανάστες, με την διοργάνωση χάπενινγκ που κάνουν έντονη την παρουσία τους, ακόμη και με το στήσιμο περιπτέρου και την οργανωμένη προβολή ντοκυμαντέρ από το οποίο προκύπτει ότι οι λαθρομετανάστες είναι οι καλοί και οι Έλληνες που τους ανέχονται στην χώρα τους είναι οι κακοί.
Παράλληλα ενθαρρύνουν τους λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν χώρους των «Αγανακτισμένων» σε μία προσπάθεια δημιουργίας κλίματος έντασης που ενδεχόμενα θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ λαθρομεταναστών και των Πατρινών, που καθημερινά δέχονται στο πετσί τους τις κλοπές, τις αρπαγές τσαντών και χρυσαφικών, τις απόπειρες βιασμού -ενώ υπάρχουν έντονες φήμες και για βιασμό ζευγαριού νέων- σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κατάληψης και καταστροφής δημόσιας, ιδιωτικής και δημοτικής περιουσίας,  επιθέσεις ακόμη και κατά αστυνομικών και Λιμενικών τρομοκρατία κατά τις νυκτερινές ώρες σε πολλές περιοχές της πόλης.
Είναι πλέον εμφανής η προσπάθεια διάλυσης του Κινήματος των «Αγανακτισμένων» από τους Συνασπιστές και λοιπούς αριστερίστικους ολολκληρωτιστές, εξυπηρετώντας τις μυστικές συμφωνίες  του Τσίπρα με την Κυβέρνηση,
 προσπαθώντας παράλληλα να αντλήσουν ψήφους από τους λαθρομετανάστες, αφού δεν κατόρθωσαν να πείσουν τους Έλληνες, στα πρότυπα των Καμίνη  & Μπουτάρη.
Και όλα αυτά με την ανοχή του Δήμου ο οποίος τους παρέχει διευκολύνσεις και παρακολουθεί παθητικά την εκτεταμένη καταστροφή της Δημοτικής περιουσίας από ομάδες λαθρομεταναστών.
Όμως τους ενημερώνουμε ότι καταφέρνουν το αντίθετο, κάνοντας τους λαθρομετανάστες και τους συνασπιστές, ανταρσύες και λοιπούς «συγγενείς» περισσότερο αντιπαθητικούς στους πολίτες που βλέπουν μία προσπάθεια καπελώματος του Κινήματος των Αγανακτισμένων από Ομάδες που όχι μόνον απαλλάσσονται ή διαφεύγουν από τους φόρους αλλά αντίθετα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό και προσπαθούν να «κλέψουν» θέσεις εργασίας από τους Έλληνες.
 Δυστυχώς για άλλη μία φορά ο ρόλος τους είναι διασπαστικός και λειτουργούν ως Κυβερνητική πατερίτσα.
Τους καλούμε να σεβαστούν την άτυπη συμφωνία μεταξύ των «Αγανακτισμένων» για την αποφυγή καπελώματος των εκδηλώσεων οι οποίες αφορούν μόνον αυτούς που θίγονται από το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση, δηλαδή τους Έλληνες φορολογούμενους.
Όλες οι ενδείξεις συντείνουν ότι στόχος τους είναι η διάλυση του κινήματος των «Αγανακτισμένων», με την όξυνση των σχέσεων μεταξύ Πατρινών και λαθρομεταναστών και την  δημιουργία επεισοδίων που ενδεχόμενα αμαυρώσουν το κίνημα στο σύνολό του..
Στα χείλη των Πατρινών «Αγανακτισμένων» που αντιλαμβάνονται τις προθέσεις; Υπάρχει μόνον μία λέξη για τους Συνασπιστές που είναι οι κεντρικοί υποκινητές: «Ντροπή τους»
Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.
Η προσπάθειά τους για την επιβολή  Φασιστικής Δημοκρατίας  έχει γίνει αντιληπτή!
Για ακόμη μία φορά ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Ακολουθούν Υπογραφές ανένταχτων Πατρινών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου