Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Συρία: Οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τρεις διαδηλώτριες

"Εκατόν πενήντα γυναίκες από την Μπανιάς είχαν συγκεντρωθεί στο δρόμο που συνδέει την πόλη με τη Λατάκια και ζητούσαν την απελευθέρωση όσων είχαν συλληφθεί στο χωριό Μαρκάμπ, απ' όπου κατάγονται", εξήγησε.


"Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας τους ζήτησαν να απομακρυνθούν και όταν εκείνες αρνήθηκαν άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τρεις από τις διαδηλώτριες και τραυματίζοντας ακόμη πέντε, οι οποίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι σοροί των γυναικών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Bir Society που βρίσκεται σε σουνιτική γειτονιά της Μπανιάς, πρόσθεσε η ίδια πηγή που είναι σε επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης.

Εξάλλου μία στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε σήμερα σε ανακοίνωσή της ότι "μονάδες του στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας καταδίωξαν σήμερα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων στην Μπανιάς και στα περίχωρα της Ντεράα προκειμένου να αποκαταστήσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα".

"Συνέλαβαν καταζητούμενους και κατέσχεσαν μία ποσότητα όπλων τα οποία αυτές οι ομάδες χρησιμοποιούσαν για να επιτίθενται εναντίον του στρατού και των πολιτών και για να τρομοκρατούν τους κατοίκους", πρόσθεσε ο στρατός.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου