Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" Βίντεο

ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ" ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
Ομολογούμε πως είναι πολύ πιασάρικο:Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί,να χλευάζουν εμάς τους καλοπερασάκηδες Έλληνες για την απραξία και την απάθειά μας απέναντι στα τόσα φορολογικά μέτρα,την ανεργία κλπ.Παραδεχόμαστε πως κι εμείς,όταν το πρωτοδιαβάσαμε και το πρωτακούσαμε,το...χάψαμε αμάσητο!







Τι γίνεται όμως όταν κάποιος αποφασίσει να ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα και να βρει "το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο" ή όπως λένε άλλοι,"το πανό" που σήκωσαν οι Ισπανοί και αναφερόταν σ'εμάς;


ΤΙΠΟΤΑ!ΤΖΙΦΟΣ!Η ΟΛΗ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ!Ποτέ οι Ισπανοί δεν φώναξαν ή έγραψαν κάτι τέτοιο!


Δεν το πιστεύετε;Κάντε λοιπόν μια..... αναζήτηση με την ισπανική μετάφραση του...σλόγκαν,που είναι Hacer la paz no despertar a los griegos.


Αν βαριέστε να γράφετε,ορίστε έτοιμα τα αποτελέσματα.
Βλέπετε εσείς τίποτα;Κανένα βίντεο;Κανένα πανό;Καμιά αναφορά,ΕΣΤΩ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για το γεγονός;;;


Με τις ώρες ψάχναμε-δυστυχώς για κάποιους,γνωρίζουμε καλά Ισπανικά-αλλά δεν βρήκαμε απολύτως...nada!


ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο τα δικά μας αρχιλαμόγια,οι απατεωνίσκοι των Μμε ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ,ανακάλυψαν το συγκεκριμένο...σύνθημα:
Λεπτομέρεια:Στο παραπάνω "ρεπορτάζ",όπως και σε όλων των υπόλοιπων καναλιών,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ!!!


Προκαλούμε όλα τα κοπρόσκυλα στα Μμε,αν τολμάνε να μας διαψεύσουν και να φέρουν αποδείξεις!Και θα παραδεχθούμε πως κάναμε λάθος,ζητώντας τους συγνώμη!
Μέχρι τότε,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Επειδή πάντως δεν είμαστε...αφελείς να πιστεύουμε πως έγινε "λάθος" ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ (!!!),είναι φως φανάρι πως κάποιοι σπρώχνουν τον κόσμο ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ",για λόγους που μόνο εκείνοι και τα αφεντικά τους ξέρουν!


Καλούμε λοιπόν,για μια ακόμα φορά,να μην συμμετάσχει ΚΑΝΕΙΣ στα ροζουλί πανηγυράκια τους:Το πράγμα πλέον είναι εξαιρετικά ύποπτο,ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_6820.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου