Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Audi Q5 και σε καμπριολέ;



Από τότε έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια και για να μην νομίζετε πως τα concept car φτιάχνονται μόνο για λόγους εντυπωσιασμού τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο «τρέχει» η φήμη πως η γερμανική εταιρία εξετάζει την παραγωγή ενός νέου τύπου κάμπριο που θα έχει την βάση του πάνω στο Q5.



Κατά πάσα πιθανότητα την παραγωγή του θα επιμεληθεί κάποιος «καροσερίστας» (π.χ. η Karmann) και θα διαθέτει μαλακή οροφή.



Η αλήθεια πάντως είναι πως το Cross Cabriolet Concept είχε δημιουργηθεί τότε για να προετοιμάσει το έδαφος για τα Q5 και Q3. Στη συνέχεια όμως και σε συνδυασμό με την παρουσίαση του πρώτου κάμπριο SUV στον κόσμο (το Nissan Murano Crosscabriolet) πριν από μερικούς μήνες στο Los Angeles, οι Γερμανοί βλέπουν ένα νέο πεδίο να ανοίγει μπροστά τους.

Φανταστείτε μία νέα κατηγορία, αυτή των CUV (Cabrio Utility Vehicle), γιατί αν τελικά περάσει στην παραγωγή το Q5 Cabriolet να είστε σίγουροι πως και οι άλλες ομοεθνείς εταιρίες (BMW, Mercedes) δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου